Diş Beyazlatma Uygulaması


Dişler nedenkoyu renkte olur?
- Dişleri sıkmaktan kaynaklı olarak diş sinirlerinin canlılığını kaybetmesi
- Flor oranı yüksek besinlerin tüketilmesi
- Çay, kahve, kola gibi içeceklerin aşırı düzeyde tüketilmesi
- Yaşam boyunca devam eden fizyolojik diş renklenmesi
- Bebeklik döneminde antibiyotik ilaçların kullanılması
- Amalgam dolgu yapıldıktan sonra ortaya çıkan renklenme
Diş Beyazlatma
Ağrıya Neden Olur mu?
Diş beyazlatma işlemi sırasında herhangi bir ağrı veya sızı hissedilmez, bu nedenle hasta için oldukça konforlu bir deneyimdir. Genellikle tek seansta tamamlanan bu işlem, nadiren ikinci bir seansa ihtiyaç duyulabilir. Yalnızca dişlerde, işlemden sonra 1 ila 2 gün sürebilecek hafif bir hassasiyet olabilir. Bu hassasiyet genellikle oda sıcaklığındaki yiyecek ve içeceklerin tüketilmesiyle ve asitli içeceklerden kaçınılarak hafifletilebilir. 1 ila 2 gün sonra hassasiyet kendiliğinden geçer ve hasta normal şekilde beslenebilir.


Diş Beyazlatma İşlemiYeniden Yapılabilir Mi?
Bir profesyonel diş kliniğinde diş beyazlatma işlemi yaptırdığınızda, sonuçtan memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak daha önce bu işlemi yaptırdınız ve istediğiniz sonucu alamadıysanız, bir süre bekledikten sonra tekrarlamakta herhangi bir sakınca yoktur. Tekrarlanan diş beyazlatma işlemi için öncelikle doktorunuza danışmalı ve önerilen süreyi beklemelisiniz. Sonrasında, doktorunuzun talimatları doğrultusunda ikinci kez diş beyazlatma işleminden faydalanabilirsiniz.
İletişime geçmek için 0 312 287 76 11 & 0 530 556 16 52 numaralı whatsapp hattından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çalışma Saatlerimiz Hafta içi ve Cumartesi 9:30 – 18:00
Dr. Dt. Ela Çabuk
Renklibay
Beştepe Mah. Yaşam Cad. Neorama İş Merkezi Kat:7 Daire:30 Söğütözü/Ankara
İletişim
info@ela.pageexample.org
+90 312 287 76 11
+90 530 556 16 52
“Bu site, Sağlık Bakanlığı ve Türk Diş Hekimleri Birliği’nin önerileri doğrultusunda hastaları bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.” Site içeriğinde yer alan bilgiler yalnızca fikir vermek içindir. Bu bilgiler kesinlikle hekimin hastayı tıbbi amaçlı muayene etmesinin veya tanı koymasının yerine geçmez.